مانومتر چیست؟ + انواع مانومتر و کاربرد آن ها در صنعت

مانومتر یکی از مهم ترین ابزارهای به کار گرفته شده در صنعت است که برای اندازه گیری فشار از جیوه و یا آب استفاده می کند. چنان چه از جیوه استفاده شود به آن فشار سنج جیوه ای و اگر از آب استفاده شود به آن فشار سنج آبی گفته می شود. به عبارتی دیگر فشار سنج برای اندازه گیری فشار در مایعات و گازها مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار فشار را نسبت به فشار اتمسفر نشان می دهد و برای اندازه گیری فشار از جیوه و یا آب استفاده می کند. ظاهر این دستگاه شبیه به u می باشد، که از یک سمت باز بوده و از سمت دیگر به مخزن فشار متصل می باشد. از این دستگاه در بسیاری از مکان ها می توان استفاده کرد، بنابراین آن را یکی از بهترین تجهیزات اندازه گیری ابزار دقیق می دانند. آیا می دانید بهترین انواع فشار سنج کدام است؟یا ابزار مانومتر چیست و چگونه کار می کند؟ چگونه این ابزار را مناسب با شرایط خود انتخاب کنیم؟ 

مانومتر دستگاه کاربردهای متعددی دارد، به عنوان مثال برای اندازه گیری ارتفاع از سطح دریا، در صنایع مختلفی مانند کشتی، ماهواره و موشک، اندازه گیری جریان، اندازه گیری ارتفاع و عمق مایعات استفاده می شود. این دستگاه ها در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند و معمولا کاربردهای متفاوتی دارند، برای مثال این دستگاه با توجه به ساختار، نوع فشار و نوع سیال داخلی به دسته های مختلفی طبقه بندی می شود. باید دانست که از این دستگاه در تجزیه و تحلیل گاز، مطالعات هواشناسی، مطالعات جوی، تحقیقات جو سیاره ای استفاده می شود.

در مانومتر شیشه ای U شکل، لوله از دو طرف باز است و با مقدار مشخصی جیوه پر می شود. هنگامی که هر دو طرف لوله تحت تأثیر فشار اتمسفر قرار می گیرند ارتفاع جیوه در دو طرف لوله یکسان است. این ارتفاعی که دارند، مرجع اندازه گیری است. وقتی می خواهیم فشار را اندازه گیری کنیم باید یکی از قطب های لوله U شکل به آن وصل شود. وقتی فشار داخل مخزن بیشتر از فشار اتمسفر باشد، این باعث می شود جیوه در سمت متصل به مخزن پایین بیاید. اگر این فشار کمتر باشد، سطح جیوه در همان ستون افزایش می یابد. فشارسنج با فشار کمتر از اتمسفر خلاء نامیده می شود و اندازه گیری بر اساس میلی متر جیوه است. از آنجایی که آب و جیوه چگالی متفاوتی دارند، حتی فشارهای بسیار کم در ستون جیوه می تواند تغییرات زیادی در ستون آب ایجاد کند. به همین دلیل است که از مانومتر آبی برای اندازه گیری فشار پایین استفاده می شود. از سوی دیگر، مایعات با تغییر دما دچار انقباض و انبساط می شوند. به همین دلیل، زمانی که دقت بالایی لازم است، تغییرات دمایی مانومتر نیز باید در نظر گرفته شود.

هر مانومتری دارای اجزای مختلفی برای اطمینان از عملکرد مناسب است. برای اینکه بتوانیدبهرتین استفاده را از مانومتر داشته باشید باید با اجزای آن آشنا باشید. معمولا مانومتر از قسمت های مختلفی تشکیل میوشد که میتوان فلومتر اکسیژن، لیوان مرطوب کننده ، فشار شکن و صفحه نمایش دهنده فشار اشاره کرد. فلوئمتر اکسیژن که یکی از مهمترین قسمت های هر مانومتر است، وظیفه اصلی را در کپسول اکسیژن بر عهده دارد. در واقع وظیفه تنظیم زمان اکسیداسیون و میزان دقیق اکسیژن مورد نیاز را بر عهده دارد. لیوان مرطوب کننده حاوی آب مقطر است که اکسیژن وارد شده از دستگاه را مرطوب می کند. گیج فشار جزء مهمی از مانومتر است و همانطور که از نامش پیداست برای اندازه گیری فشار استفاده می شود. در سیستم های سیال، کنترل فشار ، مدار حیاتی است و سلامت سایر قطعات را تضمین می کندو نمایشگر دایره ای روی گیج اکسیژن وجود دارد که این قسمت وظیفه نشان دادن فشار داخل کپسول اکسیژنی که قرار است وارد مانومتر شود بر حسب PSI و بار اندازه گیری کند.

در ادامه به بررسی انواع فشارسنج ها و کاربرد هر کدام می پردازیم و شما را در انتخاب گیج فشار مناسب راهنمایی می کنیم.

مانومتر چیست؟

مانومتر manometer از جمله ابزارهای دقیقی است که برای اندازه گیری و نشان دادن فشار استفاده می شود. این ابزار با نام فشارسنج هم شناخته شده است و در مدل های مختلف با کاربردهای متنوع طراحی و تولید گردیده است. اکثرا در این محصول از یک لوله خم شده استفاده می کنند. این لوله را لوله بوردون می نامند. لوله در اثر اختلاف فشار بین محیط و جو کمی منحرف می شود. انحراف لوله از طریق مکانیزمی به موقعیت سوزنی روی صفحه تبدیل می شود. این دستگاه می تواند فشار را در خطوط لوله اندازه گیری کند. علاوه بر این، فشار می تواند از هر چیزی از جمله مایع، گاز، بخار و غیره باشد. زمانی که صحبت از اندازه گیری فشار می شود، سوال های مختلفی مطرح می گردد. از جمله اینکه: انواع فشارسنج و نحوه عملکرد آن ها چیست؟ چه کاربردی دارد؟ چگونه یک مدل خوب و کاربردی را انتخاب کنیم؟ و در نهایت چگونه آن را نصب کنیم؟ چه مزایا و معایبی دارد؟

انواع مانومتر

انواع مانومتر در مدل ها با ساختار و عملکرد متفاوت طراحی و تولید شده و روانه بازار گردیده است. برخی از این مدل ها بیشتر از دیگر انواع آن رایج هستند و به طور معمول در کاربردهای صنعتی استفاده می شوند. ازجمله فاکتور های دسته بندی انواع فشار سنج ها می توان به شکل ساختاری آنها، مشخصات فنی،دیجیتال و آنالوگ بودن، مایع درون آنها به دسته های مختلف و مدل های متفاوتی دسته بندی می شود. در زیر به برخی از مدل های پر کاربرد فشارسنج اشاره کرده ایم.

فشار سنج روغنی

مایعی به نام گلیسیرین نیز می تواند در فشارسنج گنجانده شود که به آن فشار سنج روغنی گویند. این فشارسنج های گلیسیرین برای اندازه گیری هایی در نظر گرفته شده اند که در طی آن نوسان های عظیم فشار، ارتعاش یا شوک ممکن است رخ دهد. مایع کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که فشار در گیج فشار روغنی جذب می شود.

ارتعاش بالا دارای تأثیرات منفی زیادی بر خوانش گیج فشار خشک، سایش و خوردگی آن می باشد. گلیسیرین موجود در یک گیج فشار پر از مایع، اثر ارتعاشات را کم می کند، قسمت های داخلی را روان و از خوردگی جلوگیری می کند. این ویژگی ها موجب افزایش طول عمر و کم شدن هزینه های جایگزینی فشارسنج های روغنی نسبت به فشارسنج های خشک می شود. به طور معمول ازین گیج ها در سیستم های ارتعاش بالا و محیط های مرطوب و سرد استفاده می شود.

مانومتر روغنی

مانومتر خشک

در برخی از کاربردهای خاص، ممکن است، نوع روغنی این ابزار ایده آل شما نباشد، زیرا ممکن است ویژگی های آن بیش از حد باشد. در بیشتر مواقع از مانومتر خشک در ماشین های صنعتی از جمله کمپرسورهای هوا بکار برده می شود. این ابزار برای محیط هایی که ارتعاشات مکانیکی بالا و نگران کننده نیست و رطوبت کمی وجود دارد، بسیار ایده ال و کاربردی است. اما از بکار بردن این ابزار در مکان هایی که دما پایین است، اجتناب کنید. زیرا رطوبت در دمای پایین می تواند به یخ تبدیل شود و باعث از کار افتادن کامل گیج گردد.

مانومتر دیجیتال

برخلاف مدل های سنتی، مانومتر دیجیتال برای تشخیص فشار به تعادل هیدرواستاتیکی سیالات (آب/جیوه) متکی نیست. در عوض، آن ها با یک جزء معروف به مبدل فشار عرضه می شوند که سطح فشار مشاهده شده را به سیگنال/مقدار الکتریکی تبدیل می کند. سپس مقدار را می توان به عنوان مقدار فشار موجود ثبت کرد. معمولاً سه نوع متغیر الکتریکی توسط مبدل های فشار استفاده می شود: مقاومتی، خازنی و القایی.در manometer دیجیتال مقادیر فشار اندازه گیری شده بر روی یک صفحه نمایش به صورت دیجیتالی نشان داده می شود.

مانومتر دیجیتال

فشارسنج اکسیژن و فشار سنج خلاء

در قسمت بالای کپسول اکسیژن، قطعه ای با نام فشارسنج اکسیژن یا همان رگولاتور اکسیژن نصب شده است تا میزان اکسیژنی که وارد و خارج می شود را اندازه گیری کند و اپراتور بتواند آن را تنظیم کند. فشار سنج خلاء یک ابزار اندازه گیری فشار است که فشار را در خلاء (به عنوان مثال، در ظرفی که در فشار زیر اتمسفر کار می کند) اندازه گیری می کند. بسته به نوع سیستم خلاء و سطح خلاء عملیاتی مورد نیاز، فشار سنج خلاء مختلف، اغلب در ترکیب با یکدیگر، برای تعیین دقیق و یا کنترل سطح خلاء محفظه در هر لحظه مورد نیاز است. فشار خلاء معمولاً زیر فشار اتمسفر می باشد. فشار اتمسفر فشار استاندارد در سطح دریا است و 101.325 کیلو پاسکال است. بیان فشار بر حسب بار یا psi بیشتر رایج است. فشار خلاء (Pvac) با توجه به فشار اتمسفر با مقدار منفی بیان می شود. پرشر گیج خلاء در بسیاری از کاربردهای صنعتی مانند خودروسازی، دریایی، تحقیق و توسعه و تولید استفاده می شود. آن ها ممکن است برای نگه داشتن مواد در حال حرکت در سیستم یا تمیز نگه داشتن محل کار از آلاینده ها استفاده شوند.

مانومتر خلاء

نحوه عملکرد مانومتر

نحوه عملکرد مانومتر به این صورت است که مایعی در یک لولهU شکل وجود دارد که بر اساس اصل تعادل هیدرواستاتیکی کار می کند. زمانیکه هر دو طرف لوله در فشار اتمسفر باز باشد، مایع درون هر دو پایه لوله دارای سطح یکسان است. حال اگر به یک پایه فشار مثبت وارد شود، مایع درون آن، به سمت پایه دیگر لوله حرکت می کند و در پایه دیگر به سمت بالا حرکت می کند. در نتیجه از روی اختلاف سطح مایع در دو پایه می توان فشار وارد شده را اندازه گیری کرد.
این تجهیزات می توانند دارای ستون های مهر و موم شده یا بدون آب بندی باشند، فشار گیج را می توان با استفاده از فشارسنج ستون باز اندازه گیری کرد. فشار مطلق را می توان با استفاده از نوع ستون مهر و موم شده اندازه گیری کرد و همچنین می توان از این تجهیزات برای اندازه گیری خلاء استفاده کرد. طرز کار دستگاه سنجش فشار مایع بهاین شکل است که مایع فشار دیفرانسیل را با متعادل کردن وزن مایع بین دو فشار اندازه گیری می کنند. مایعات سبک مانند آب می توانند اختلاف فشار کوچک را اندازه گیری کنند. جیوه یا سایر مایعات سنگین برای اختلاف فشار زیاد استفاده می شود.

بهترین برند مانومتر

امروزه تولیدکنندگان بسیاری در زمینه طراحی و ساخت انواع فشارسنج فعالیت می کنند. اما با توجه به حساسیت عملکرد این ابزارها در سیستم باید بهترین برند مانومتر را بشناسید تا بتوانید بهترین نتیجه را از فرآیند خود بگیرید. به همین منظور ما بهترین برندها را به شما معرفی خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.

مانو متر WIKA

مانو متر WIKA رهبر بازار در سراسر جهان از سال 1946می باشد. گیج های فشار ویکا (ابزارهای اندازه گیری فشار مکانیکی) برای فشار گیج، فشار مطلق و دیفرانسیل میلیون ها بار ثابت شده است. این برند راه حل بهینه برای انواع کاربردهای اندازه گیری فشار در فناوری های لوله بوردون، المنت دیافراگم و عنصر کپسول ارائه داده است. مقیاس پوشش فشار سنج از 0 0.5 میلی بار تا 0 6000 بار و دقت نشان دهنده تا 0.1 درصد متغیر است. برای نیازهای مختلف در ابزار دقیق صنعتی و فرآیندی، عناصر فشار از آلیاژهای مس، فولاد ضد زنگ یا مواد ویژه موجود است.

فشارسنج TG

فشارسنج TG که در کشور چین ساخته شده است، یکی از برندهای محبوب با نرخ مناسب در بین ایرانیان می باشد. این ابزار در اندازه های متنوع از 4 تا 25 سانتی متر برای کاربردهای متعدد با محدوده های مختلف اندازه گیری فشار عرضه می گردد. نمونه ای از کاربردهای آن اندازه گیری فشار در سیستم های گوناگون مانند بوستر پمپ ها، صنایع تهویه مطبوع، موتورهای گرمایشی و سرمایشی، بویلرها، گازهای پزشکی، کمپرسورها، دیگ های بخار و ... می باشد.

مانومتر Indumart

ابزار ایندومارت در تمام زمینه های صنعت از جمله: مواد شیمیایی، پتروشیمی، سکوهای خارج از ساحل، فرآوری مواد غذایی، تصفیه آب و فاضلاب و تولید انرژی استفاده شده است. مانومتر Indumart به گونه ای طراحی شده است که در برابر نیازهای بالای محیط سخت صنعتی امروزی مقاومت کند و از یکپارچگی فرآیند شما با حداکثر قابلیت اطمینان اطمینان حاصل کند.

کاربرد مانومتر چیست؟

شاید برای شما هم سوال باشد که کاربرد مانومتر چیست و هدف استفاده از این دستگاه چیست. باید بدانید که فشارسنج اصولاً برای اندازه گیری فشار یک فرآیند نسبت به اتمسفر یا سایر فرآیندها استفاده می شوند. آن ها ابزارهای همه کاره هستند و در بسیاری از صنایع و کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. کاربرد این ابزار بر اساس متریال بدنه آن می تواند متفاوت باشد. زیرا هر نوع فشارسنجی برای هر نوع سیالی مناسب نیست. برخی از مواد در برابر مواد خورنده و تهاجمی کارایی ندارند. انواع کاربرد با توجه به متریال بکار رفته در ساخت manometer در زیر بیان شده است:

  • برای کاربردهای استاندارد، یک مدل پلاستیکی با جنس دنباله از آلیاژ مس برای استفاده در محیط های خنثی مانند هوای فشرده، آب یا روغن کافی است.
  • برای کاربردهای هیدرولیکی، یک محفظه کرومی مقاوم که با گلیسیرین پر شده است را توصیه می کنیم. زیرا سیستم اندازه گیری را در برابر لرزش مرطوب می کند و بنابراین خوانایی خوب ابزار را تضمین می نماید.
  • انواع فشارسنج ساخته شده از فولاد ضد زنگ برای اندازه گیری فشار در محیط های تهاجمی مناسب است. سیستم اندازه گیری همچنین می تواند با مواد خاصی مانند PTFE، طلا، Hastelloy و بسیاری دیگر پوشش داده شود. این مواد ابزار را از رسانه های تهاجمی محافظت می کند.
  • تعمیر و نگهداری سیستم های گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع (HVAC) و سیستم های گاز
  • ساخت پل ها، استخرها و سایر اهداف مهندسی
  • پیش بینی آب و هوا
  • کاربردهای بالینی مانند اندازه گیری فشار خون و فیزیوتراپی

از دیگر روش های دسته بندی کاربرد فشار سنج می توان بر اساس مواد قابل اندازه گیری دسته بندی کرد. از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

فشار سنج گاز

فشار سنج گاز توسط مهندسان گرمایش و دیگ بخار برای اهداف مختلفی از جمله نظارت بر فشار گاز در سیستم های لوله کشی استفاده می شود. مهم است که اطمینان حاصل شود که فشار سنج گاز مورد تایید ATEX است زیرا این گواهینامه تضمین می کند که دستگاه برای استفاده در محیط های بالقوه خطرناک مناسب است.

فشار سنج آب

هنگام استفاده از فشار سنج آب، باید از مدلی استفاده کرد که برای مایعات مناسب باشد تا از آسیب احتمالی دستگاه جلوگیری شود. به طور مشابه، اگر مایع حاوی مواد شیمیایی یا سایر مواد خیلی خطرناک باشد، باید از آسیب هایی که در صورت استفاده از مدل نامناسب ایجاد می کند، آگاه باشید. علاوه بر این، فشار بیش از حد ممکن است باعث شود که قرائت های بعدی به دلیل خم شدن یا پارگی دیافراگم داخلی نادرست باشد، بنابراین استفاده از ابزار صحیح با احتیاط ضروری است.

دستگاه سنجش فشار هوا

دستگاه سنجش فشار هوا فشار هوا در بسیاری از صنایع فرآیندی استفاده می شوند. آن ها می توانند با لوله های پیتوت یا ونتوری برای تعیین میزان جریان هوا در لوله استفاده شوند. قبل از استفاده، مهم است که دمای هوا را بررسی کنید و حداکثر دمای متوسط را در دفترچه راهنمای عملکرد مدل خاصی از Manometer یادداشت کنید.

انتخاب مانومتر

تجهیزات ابزار دقیق همانطور که از نامشان پیداست باید بالاترین دقت را داشته باشند. زمانی این دقت حاصل می شود که هر ابزار در مکان و کاربرد مناسب خود بکار رود. انتخاب مانومتر مناسب هم یکی از اصلی ترین و ابتدایی ترین کارهایی است که باید حتما به آن توجه شود. برای همین منظور ما گزینه هایی را که در زمان انتخاب این محصول باید در نظر بگیرید، را به اختصار در زیر بیان کرده ایم.

  • به مقدار فشار (Bar) که باید آن را اندازه گیری کند، توجه داشته باشید: فشاری که باید اندازه گیری شود نباید از 2/3 مقیاس فشارسنج بیشتر باشد تا کنتور بتواند حداکثر فشار احتمالی را جذب کند.
  • فشار کدام نوع سیال یا گاز را می خواهید اندازه گیری کنید. همه مدل ها برای هر سیال یا گازی مناسب نیستند. این بستگی به تهاجمی بودن مواد دارد. یک مدل ممکن است از فسفر برنز تشکیل شده باشد که در برابر گازها و مایعات تهاجمی مقاوم نیست. اگر می خواهید فشار مواد تهاجمی را اندازه گیری کنید باید مواد مقاومی مانند فولاد ضد زنگ را انتخاب کنید.
  • به دمای محیط و دمای سیال یا گازی که می خواهید اندازه گیری کنید باید توجه داشت.
  • سایز صفحه فشارسنج را با توجه به فاصله خوانش اپراتور انتخاب کنید.
  • نوع صفحه نمایش می تواند آنالوگ یا دیجیتال باشد، با توجه به نیاز خود یکی از این دو مورد را انتخاب کنید.
  • نوع اتصال (اتصال از پشت، اتصال از زیر یا فلنچی) می تواند با توجه به کاربرد شما انتخاب شود.

برای این که راحت تر بتوانید مانومتر دلخواهتان را انتخاب کنید در جدول زیر مزایا و معایب این ابزار گفته شده است:

مزایا مانومتر معایب مانومتر
دقت اندازه گیری آن بسیار بالا است شکننده هستند بنابراین باید در نگه داری آن ها دقت کنید
قیممت آن مناسب است پاسخ دینامیکی آن کمتر است
برای اندازه گیری فشار کم دقت بالایی دارد با تغییر دما ممکن است خطا رخ دهد

اطلاعات را به صورت min/max دسته بندی 

می کند

برای اندازه گیری فشار کم مناسب اند

نصب مانومتر

برای جلوگیری از نشتی عملیات نصب مانومتر باید به درستی انجام شود. در هنگام مونتاژ به نکات زیر توجه کنید:

  1. فشارسنج را به گونه ای قرار دهید که بدون لرزش باشد. لرزش های شدید ممکن است باعث شود مقادیر نادرست روی صفحه ظاهر شود و به ابزار اندازه گیری آسیب برساند.
  2. مطمئن شوید که فشارسنج در معرض دمای بالا (بیش از 60 درجه سانتیگراد) قرار نگیرد.
  3. فشارسنج های مکان عمودی کالیبره شده اند. بنابراین، مانومیتر همچنان به صورت عمودی قرار می گیرد. اگر این بعید است، برای جلوگیری از خطاهای اندازه گیری در موقعیت مورد نظر، آن را تنظیم کنید.
  4. هرگز بدنه را در حین (جدا کردن) نچرخانید.

خرید مانومتر

انتخاب این دستگاه ممکن است با توجه به کاربرد و نوع نیاز متفاوت باشد، اما در صورتی که بدانید در خرید مانومتر به چه نکات و پارامترهایی باید توجه کر، خرید را راحت میکند. در هنگام خرید مانومتر می توانید به نکات زیر توجه کنید:

  • اندازه صفحه نمایش فشارسنج: اندازه صفحه نمایش بستگی به فاصله بین پخش کننده و فشارسنج دارد و معمولا در اندازه های بزرگ و کوچک موجود هستند.
  • فشار کاری: حداکثر فشار کاری که در یک ماشین برای انجام کار و انجام ایمن آن وجود دارد کار نامیده می شود. معمولاً استحکام این خط با حد مورد نیاز دستگاه مطابقت دارد.
  •  مانیتور: معمولا تمامی مانیتورها به دو دسته دیجیتال و آنالوگ تقسیم می شوند.
  • محدوده فشار خلاء: این محدوده معمولا از کمترین فشار خلاء تا بالاترین فشار خلاء است.
  •  نوع اتصال گیج فشار: معمولا نوع اتصال پشت یا پایین است، فلنجی است که با توجه به نوع اتصال و نحوه استفاده شما ساخته می شود.

هنگام خرید فشارسنج  باید به نکات زیادی توجه کرد تا بهترین نوع گیج را تهیه کرد. پارامترهای مهم در خرید اندازه صفحه فشار سنج، اندازه اتصال، جنس گیج فشار (تمام استیل، مسی و ...)، مقیاس، نوع اتصال، برند آن می باشد. و غیره. به طور کلی این دستگاه یکی از مهم ترین ابزارهای مورد استفاده برای اندازه گیری فشار در دستگاه های حساس به فشار می باشد لذا در هنگام خرید به پارامترهای مشخص شده توجه کنید.
در تولید این ابزار از برندهای مختلفی استفاده می شود که دقت اندازه گیری متفاوتی دارند. یک فشارسنج خوب باید صفحه نمایش مناسبی داشته باشد و جنس بدنه آن از کیفیت بالایی برخوردار باشد. در واقع باید برای ترکیبات مختلف بسیار قوی بوده و واحد اندازه گیری مناسبی داشته باشد.

انتخاب درست این محصول به شما در بالا بردن کیفیت، کارایی و عملکرد سیستم مورد نظرتان کمک خواهد کرد. بنابراین خرید این تجهیز از یک فروشگاه معتبر بسیار حائز اهمیت است. فروشگاه های زیادی هستند که نسبت به خرید و  فروش فشار سنج به صورت حضوری و اینترنتی اقدام کرده اند. حال این سوال پیش می آید که برای خرید فشار سنج چگونه اقدام کنیم که بهترین کیفیت و کمترین نرخ را داشته باشد؟ پیشنهاد ما این است که پیش از تهیه فشار سنج انواع مختلف آن را به همراه کاربری آن بررسی کنید و سپس خرید مانومتر را از فروشگاه امنی مانند پرشین ابزار دقیق انجام دهید.

قیمت مانومتر

قیمت مانومتر یکی از جمله نکاتی است که در انتخاب manometer باید در نظر داشت. در زمان انتخاب این ابزار باید به برخی نکات توجه کافی داشته باشید تا انتخابی درست و مطمئن رقم بخورد. از جمله گزینه هایی که در هزینه فشار سنج تاثیر گذار است و باید به آن دقت کنید می توان به سایز صفحه، جنس بدنه، سایز و نوع اتصال، برند، کشور سازنده و دامنه فشار قابل اندازه گیری اشاره کرد. از آن جایی که وجود این تجهیزات موجب ایمنی دستگاه و سیستم شما می شود پس در انتخاب بهترین و مناسب ترین هزینه دستگاه سنجش فشار توجه کافی را داشته باشید.

به طور خلاصه قیمت مانومتر بر اساس فاکتورهایی از جمله موارد زیر محاسبه می شود:

  • نوع مانو متر (فشار سنج انواع مختلفی دارد، به طور کلی به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم می شود که بر اساس راندمان و نوع فشاری که می خواهیم اندازه گیری کنیم به انواع مختلفی تقسیم می شود)
  • کیفیت و دقت فشار سنج
  • برند دستگاه  سنجش فشار و شهرت و سابقه این شرکت
  • محدوده اندازه گیری 

مجموعه ما در زمینه عرضه انواع تجهیزات ابزار دقیق دارای اعتبار و فعالیت طولانی مدت است. شما می توانید با خیال آسوده بهترین قیمت فشار سنج را از پرشین ابزار درسافت کنید. اگر نمی دانید کدام مدل برای شما گزینه مناسبی است، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در انتخاب راهنمایی کنند.

در مطالب ارائه شده در بالا با انواع و کاربردهای مختلف مانومتر آشنا شدیم. همانطور که متوجه شدید این ابزار جزء حیاتی ترین ملزومات سیستم شماست تا بهترین و بالاترین کیفیت، کارایی و اطمینان را برای فرآیند اندازه گیری فشار به همراه داشته باشد. بنابراین آگاهی از انواع، روش کار و برندهای این محصول می تواند به شما در انتخاب مناسب کمک شایانی کند. چنانچه پس از مطالعه مطالب ذکر شده در بالا باز هم نمی دانید کدام محصول بهترین کارایی را به شما ارائه می دهد، با مشاوران ما در بازرگانی پرشین ابزار دقیق تماس بگیرید، تا شما را راهنمایی کنند.

نظرات کاربران

سعید
۱۴۰۱/۱۰/۱۳ ۱۱:۲۵:۲۲
سلام ببخشید من مانومتر خشک برای پمپ استفاده می‌کنم ولی دستگاه لرزش داره و مانومتر تکون میخوره نمیشه درست عقربه رو ببینم. لطفا راهنمایی کنین برای جلوگیری از تکون خوردن عقربه چی کار کنم؟
مهلا
۱۴۰۱/۱۰/۰۳ ۱۰:۱۳:۲۸
من از پرشین ابزار دقیق مانومتر خریدم و واقعا راضیم. به نظرم بهترین مانومترها رو میشه اینجا پیدا کرد.ممنونم

اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.